1 Step 1
Szerződő fél adatai
Kapcsolattartó személy
Termék információk

Felhívjuk figyelmüket, hogy vásár területén meglévő vendéglátó egységek vannak, így a vidékről érkezőket korlátozott számban tudjuk csak fogadni. Elbírálásnál figyelembe vesszük az arculatot, az árusítandó terméket, esetleg kuriózumnak számító kínálatot.

Terület igény
Áram igény
Bérleti díjak

A bérleti díjak megállapítása egyéni elbírálás alapján történik /áramigény, terület igény, vendéglátás jellege, volumene stb./ külön megállapodás alapján.

Fizetés módja a helyszínen KÉSZPÉNZZEL!

Amennyiben jövedéki terméket forgalmaz, kérjük küldje el nekünk emaliben a működési engedély másolatát!

 
Minden jelentkezésről visszaigazolást küldünk 2022. augusztus 19-ig.! Ennek hiányában a fesztivál területére TILOS a behajtás! A visszaigazolást feltétlenül hozza magával!

További hasznos információk

A bérleti díj tartalmazza a terület őrzés védését /nem a pavilonokban elhelyezett termékekét/(2022. szeptember 9. 16:00-tól 2022. szeptember 11. 14:00-ig). A helyszínen bekövetkező esetleges károkért a Szervező felelősséget vállal meglévő, érvényes biztosításának tükrében a rendezők hibájából keletkező károkért.

A Cervinus Teátrum Művészeti Nonprofit Kft., mint a Szarvasi Szilvanapok rendezője a fesztivál gondtalan lebonyolítása, és biztonságos működése végett a rendezvény területén szankcionálhatja a vásározókat, vendéglátósokat, amennyiben megszegik a Rendező által előírt és elvárt követelményeket.

 1. Ha az elfoglalt terület nagysága nem egyezik meg az igényelt területtel, a helyszínen különbözet megfizetése szükséges. Reklamációnak helye nincs.
 2. A bérleti díj megfizetése nem függhet az értékesítés bevételétől! Minden vásározó
  köteles magánál tartani a bérleti díj volumenének megfelelő összeget!
 3. Kérjük, hogy az esetleges hellyel járó kérdések gondtalan ügyintézése végett a jelentkezési lapot, és a visszaigazoló lapot (vagy legalább fénymásolatát) szíveskedjen minden vásározó magánál tartani!
 4. A vásározó, vendéglátós vállalja, hogy vásárban számlaadási, nyugtaadási
  kötelezettségének eleget tesz.
 5. A Rendező a helyszínen nem rendezhető ügyet jogi útra terelheti.
 6. Súlyos esetben a Rendező a vásározót a fesztivál területéről eltávolíthatja, és a
  jövőbeni esetekben kitiltással szankcionálhatja!

Egyéb információk

Az árusító helyeket a beérkezés sorrendje, árusított termék, illetve áramigény alapján fogjuk kijelölni. Fontos szempont továbbá a fesztivál arculata szempontjából az árusító standok kinézete, emiatt lehetőség szerint kérünk fényképfelvételeket becsatolni elektronikus úton.


Tudomásul veszem, hogy a koronavírussal összefüggő közegészségügyi kockázatok miatt, és az esetleges kormányzati intézkedések következtében a szervezők a rendezvényt kötelezettség nélkül lemondhatják. Az így keletkezett esetleges anyagi károk nem terhelik a Szervezőket.

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Általános információk:

Jelentkezési határidő: 2022. július 31. (postai / e-mail beérkezés napja!)
Rendezvény időpontja: 2022. szeptember 9-10-11.
Rendező: Cervinus Teátrum Művészeti Nonprofit Kft. (5540 Szarvas, Kossuth tér 3.)
Helyszín: Szarvas, Vajda Péter utca – Kossuth utca – Ótemplom tér

Jelentkezési lap letöltése

Kérjük, hogy a letöltött, majd a megfelelően kitöltött dokumentumot emailen vagy postai úton juttassa el hozzánk a: szarvasiszilvanapok@gmail.com -ra vagy 5540 Szarvas, Kossuth tér 3. – Cervinus Teátrum Művészeti Nonprofit KFT. címre!